I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller internettet, har du har 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi varens pris. Fragt bliver ikke debiteret.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til PostNord eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen.
Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af MC-Importen.dk ud fra en mulig salgsværdi.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor du ud fra en vurdering foretaget af MC-Importen.dk, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Omkostninger ved at sende varen retur, påhviler forbrugeren.

MC-Importen.dk returnerer beløbet inden 30 dage, i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c.

 

Ved returnering af originale reservedele

Der er ingen returret på elektriske dele.
Andre returvarer skal returneres i ubrudt original emballage og fratrækkes 25% af prisen.

 

Der er to måder hvorpå du kan returnere varen på:

  • Du kan nægte at modtage varen fra postvæsnet.
  • I denne sammenhæng beder vi dig om, at gøre postvæsnet opmærksom på, at de straks skal returnere varen til MC-Importen.dk.
  • Du kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til MC-Importen.dk.
  • I denne sammenhæng, beder vi dig vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos MC-Importen.dk

Returadressen er følgende:

MC-Importen.dk
Egebjergvej 49
DK8751 Gedved


Hvis du har betalt med kort, tilbagefører vi pengene til din konto.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning. MC-Importen.dk anbefaler, at varen returneres via Post Nord og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Nords system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til MC-Importen.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Varer der returneres pr efterkrav eller som sendes uden porto, nægtes modtaget af MC-Importen.dk

 
Til top