Kontakt  Tlf. 26545681

Telefontid : man-fre 8.00-15.00

Et moderne værksted

Vores værksted med specialuddannet mekaniker er din sikkerhed for kvalitetsarbejde, og at dit køretøj er færdig til aftalt tid. Vi sætter store krav til kvaliteten på vores værksted – samt at vore reservedele er godkendte og i en ordentlig kvalitet.

Hos MC-IMPORTEN.DK kan vi servicere alle mærker. 

Vi følger det enkelte mærkes krav og foreskrifter i forbindelse med reparation/serviceeftersyn, således at du hos os bibeholder din eventuelle fabriksgaranti.

Fuld tilfredshed - hver gang !

Vores målsætning er at du skal være tilfreds med vores service, hver gang du har været på besøg på vores værksted. Det er denne indstilling, som giver os en tilbagevendende og voksende kundekreds.

Medarbejderne er vores største aktiv

Hos os er medarbejderne det største aktiv, det er dem som dagligt giver vores kunder positive og professionelle oplevelser. Der er til både vores og kundernes bedste at medarbejderne løbende uddannes, så de faglige kvalifikationer altid er i top. Vore medarbejdere bliver løbende uddannet. Hvilket betyder at vi altid er rustet til at yde den bedste service overfor vores kunder.

Få et uforpligtende tilbud

Næste gang du derfor skal have dit køretøj til service eller reparation, kan du med fordel kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.
Vi glæder os til at høre fra dig!
PS: Hvis du ikke lige har pengene til en større reparation, kan vi hjælpe dig med finansieringen. 6 mdr. rentefri betaling.

Central placering i Jylland - Kunder fra nær og fjern.

 Se priseksempler fra værkstedet her

MC-IMPORTEN.DK - Motorcykel

Vi har siden opstarten fået mange nye, samt eksisterende MC ejere på vores værksted. Vi servicerer og reparerer alle mærker og modeller – det har vi gjort siden 2002.

MC-IMPORTEN.DK - Scooter

Vi laver alt fra forsikringsskader, til lapning af dæk, kontakt værkstedet hvis du har brug for at vi henter og bringer din maskine. Der er også mulighed for at låne gratis bil ved længerevarende reparationer.

MC-IMPORTEN.DK - ATV

Vi har solgt langt over 650 nye, samt brugte ATVér til både private og landbrug. Vi servicerer maskiner fra hele Danmark indenfor mærkerne Kawasaki, Suzuki, Honda, Yamaha, Polaris, SMC/Barossa samt Acces, arbejdsmaskiner eller sportsmaskiner med og uden nummerplade. 
Se også vores webshop med maskine tegninger samt salg af originale reservedele til uhørte lave priser.

MC-IMPORTEN.DK - Autoværkstedet - Gedved Auto

På værkstedet repareres / serviceres også personbiler af alle mærker, modeller og årgange. Gedved Auto er med i kæden Hella Servicepartner, hvilket giver vore autokunder tryghed for kvalitet i både arbejdets udførelse samt i reservedelene der benyttes.

Se mere her : logo gedved auto

 
Til top