Kontakt  Tlf. 26545681

Telefontid : man-fre 8.00-15.00

Værksted

Vores værksted med er din sikkerhed for kvalitetsarbejde, og at dit køretøj er færdig til aftalt tid. Vi sætter store krav til kvaliteten på vores værksted – samt at vore reservedele er godkendte og i en ordentlig kvalitet.

Hos MC-IMPORTEN.DK kan vi servicere alle mærker. 

Vi følger det enkelte mærkes krav og foreskrifter i forbindelse med reparation/serviceeftersyn, således at du hos os bibeholder din eventuelle fabriksgaranti.

Fuld tilfredshed - hver gang !

Vores målsætning er at du skal være tilfreds med vores service, hver gang du har været på besøg på vores værksted. Det er denne indstilling, som giver os en tilbagevendende og voksende kundekreds.

Få et uforpligtende tilbud

Næste gang du skal have dit køretøj til service eller reparation, kan du med fordel kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Central placering i Jylland - Kunder fra nær og fjern.

MC-IMPORTEN.DK - Motorcykel

Vi har siden opstarten fået mange nye, samt eksisterende MC ejere på vores værksted. Vi servicerer og reparerer alle mærker og modeller – det har vi gjort siden 2002.

MC-IMPORTEN.DK - ATV

Vi servicerer maskiner fra hele Danmark indenfor mærkerne Kawasaki, Suzuki, Honda, Yamaha, Polaris, SMC/Barossa samt Acces, arbejdsmaskiner eller sportsmaskiner med og uden nummerplade. 
Se også vores webshop med maskin-tegninger samt salg af originale reservedele.

 

Kontakt værkstedet hvis du har brug for at vi henter og bringer din maskine.

 

 
Til top